За нас

Фирма ЕТ “Протект“ е основана през 1993 г в гр. Бургас. През 2003 г. е преобразувана в “Протект Технолоджи“ ЕООД. През изминалите години сме изградили и поддържаме централизирана мрежа за мониторинг и охрана на обекти на територията на Бургас, Поморие, Несебър и к.к. Слънчев бряг.

Доставените и изградени от нас охранителни съоръжения осигуряват на много домове, офиси, хотели, малки и големи търговски и промишлени обекти сигурност и защита.

Чрез проектиране и изграждане на интегрирани системи за периметрова охрана, видеонаблюдение и пожарна безопасност сме спечелили доверието на фирми като Електроразпределение АД, Регионално управление на горите и       НЕК ЕАД – гр.Бургас.  

Предлаганите от нас продукти са от световно доказани производители и сертифицирани в България: Paradox Security Systems (Канада), JVC и Sony Professional (Япония), Samsung (Корея), Pelco (САЩ), Hochiki (Япония), Elkron (Италия), EverFocus (Тайван), CNB Technology (Корея), Kentec Electronics (Великобритания),  Kidde Fire Protection (Великобритания)  и много други. Екипът ни се състои от специалисти в различни области, притежаващи богат опит и познания за работа със съвременни технологии, намиране на решения и осигуряване на отлична техническа поддръжка и сервиз